Kerstwandeling 2022

Wanneer

26 december 2022    
14:00 - 16:30

Waar

Herberg de Bos
Bosstraat 115, Swalmen, Limburg, 6071PX

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

De jaarlijkse Kerstwandeling in Swalmen op Tweede Kerstdag, 26 december a.s., start om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats naast Herberg de Bos, Bosstraat 115 te Swalmen.

Vandaar uit zullen we, nadat iedereen welkom is geheten, vertrekken voor een wandeling door de Duitse bossen. Er is een route voorbereid met veel afwisseling en mooie bosbeelden. Op bijzondere plekken wordt een deskundige toelichting verzorgd. Maar de gezelligheid staat voorop. Ruim over de helft van de wandelroute krijgen de deelnemers Glühwein en warme chocomel aangeboden. Na afloop is er de mogelijkheid om in een lokale gelegenheid nog gezellig bij elkaar te zitten.
Iedereen kan mee. Het wandeltempo zal niet hoog liggen. Denk wel aan goed schoeisel, want we gaan door de natuur en het kan modderig zijn.

Deze kerstwandeling wordt gezamenlijk georganiseerd door de Milieu- en Heemkundevereniging Swalmen en de Heemkundevereniging Maas- en Swalmdal. Aanvullende informatie is verkrijgbaar via secretaris@mhvs.nl of via Gerard Jonkman op 0475-503535.