Tentoonstelling in Amaliahof te Swalmen

Tentoonstelling ‘75 jaar bevrijding Nooit meer oorlog’ en ‘Plekken van plezier’

U kunt t/m oktober 2022 in het restaurant van Woonzorgcentrum Amaliahof, Prins Willem Alexanderstraat 1, 6071 DW Swalmen de borden van ‘75 jaar bevrijding Nooit meer oorlog’ zien. De foto’s en bijbehorende teksten spreken voor zich. In 2020 werd in Swamen op kleine schaal 75 jaar bevrijding gevierd en in het Atrium van ons dorp hingen toen gedurende het weekend van 12 september deze fotoposters.

Tevens hangen in de gang van het centrum de 6 borden ‘Plekken van plezier’ die Swalmen in het verleden ooit had. Deze fotoposters zijn gemaakt ten behoeve van Open Monumentendag 15 september 2019 en heeft de MHVS toen opgehangen in het dorp bij de plek waar ze hoorden. Te zien zijn o.a. Beeckerhof en het zwembad.

Laat u verrassen. Het staat een ieder vrij om deze tentoonstelling te bezoeken en een kopje koffie te drinken in het restaurant van Woonzorgcentrum Amaliahof.