Herdruk ‘Mien eerste wäördjes’ van de pers

Vanaf 15 oktober is het weer verkrijgbaar: het voorleeswoordenboekje voor peuters en kleuters in het Zjwaams. Omdat er nog geregeld vraag naar is in de boekhandels in Swalmen en Roermond, Veldekekring Roermond heeft daarom samen met de MHVS besloten een herdruk uit te geven.

Ook Veldekekring Echt sluit aan met een eigen in het Echts vertaalde uitgave. Het boekje is erg gevraagd als kraamcadeautje, maar door de korte vierregelige versjes bij aansprekende illustraties helemaal geschikt om voor te lezen aan peuters en kleuters. We willen natuurlijk graag dat onze kinderen met het Zjwaams in aanraking komen. En met de feestdagen op komst is het niet gek om het alvast in huis te hebben.

De presentatie van de Zjwaams/Remunjse versie vindt plaats op vrijdag 15 oktober om 10.00 uur in Boekhuis De kleine Tovenaar in Maasniel.
Daarna is het boekje te koop bij Van Heijster en in de Roermondse boekhandels voor € 12,50. Leden van de MHVS kunnen in het verenigingslokaal op dinsdagmiddag één exemplaar kopen voor € 10,-. Dat worden vast weer mooie momenten met uw peuter of kleuter. Maar ook iets oudere kinderen zullen het graag willen (voor)lezen.