Krant ‘Nooit meer Oorlog’.

December 2020.

‘Nooit meer oorlog’ – 75 jaar bevrijding: binnenkort te koop. Bij Boekado Van Heijster, Hoogstraat 11-13 en bij de MHVS, Stationsstraat 15, zal dit boek begin december te koop zijn. Het boek wordt uitgegeven door de MHVS naar aanleiding van de tentoonstelling met als titel: ‘Nooit meer oorlog – 75 jaar bevrijding’. Deze was te zien september j.l. in het Atrium te Swalmen. Op dit moment ligt het bij drukkerij Grafigroep Zuid te Swalmen en wellicht is het nog voor Sinterklaas gereed. Voor de kerstdagen is het zeker te verkrijgen bij de boekhandel, en tevens bij het verenigingslokaal van de Milieu- en Heemkunde Vereniging Swalmen, op dinsdagmiddag tussen 14 tot 16 uur. Voor degene die nog eens terug wil kijken naar de beelden van de tentoonstelling, maar ook voor hen die deze fraaie expositie gemist hebben, is dit een tastbare herinnering aan de tijd rond de bevrijding van Swalmen in 1945. Het boek bevat een groot aantal foto’s uit die dagen, ook van de bevrijdingsfeesten en zal te koop zijn voor € 8,50. We wensen de kopers alvast veel kijk- en leesplezier.