Open Dag

Zaterdag 25 mei 2013

Toen om 14.00 uur de deur van ons verenigingslokaal aan de Stationstraat 15 open ging, kwamen al snel de eerste bezoekers naar binnen.
De tentoonstelling trok veel bekijks. Over de getoonde foto's kwamen veel verhalen los. Je hoorde veelvuldig: ‘Wèts se nag van vreuger?’ Of: ‘Det weit ich neet meer’.
Langs de boekenmarkt werd gelopen en de verkochte exemplaren mee naar huis genomen. Ook de diverse films werden door veel mensen bekeken en de stand met de dakpannen blijft nog enkele dagen voor belangstellenden staan. Er stond koffie, thee en cake klaar om de dorst en honger te stillen.
Velen zegden toe op een dinsdagmiddag terug te komen tijdens onze reguliere openingstijden (14.00 – 17.00 uur) om te zoeken naar een foto, bidprentje of jaartal van een activiteit.
Al met al weer een geslaagde Open Dag in 2013 met leuke reacties, met enkele nieuwe leden, met onverwachte ontmoetingen tussen oude bekenden en met een voldaan gevoel werd deze redelijk druk bezochte middag rond 17.15 uur met een lekker drankje afgesloten.