Kerstwandeling vanuit Swalmen

De jaarlijkse Kerstwandeling in Swalmen op Tweede Kerstdag, 26 december a.s., start om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats bij het NS-Station Swalmen. Vandaar uit zullen we, nadat iedereen welkom is geheten, om 14.08 uur met de trein naar Reuver gaan. Vanaf het NS-Reuver zullen we terugwandelen naar Swalmen. Omstreeks 16.30 uur zijn we weer terug in Swalmen. Deelname is gratis. De kosten voor de treinreis zijn wel voor eigen rekening. Iedereen kan mee. Het wandeltempo zal niet hoog liggen. Denk aan goed schoeisel, want we gaan door de natuur en het kan modderig zijn. Uiteraard kunnen mensen vanuit Reuver zich te Reuver bij ons voegen.

De route die we van Reuver naar Swalmen volgen zal door diverse natuurgebieden lopen en zoveel mogelijk over onverharde paden. We gaan door de bossen van de Walsberg, we pakken ook een mooi traject mee door het Beesels Broek en passeren ook de Teutebeek. Voorbij halverwege de wandelroute krijgen de deelnemers Gl├╝hwein en warme chocomel aangeboden. Na afloop is er nog de mogelijkheid om in een lokale gelegenheid nog gezellig bij elkaar te zitten.

Deze kerstwandeling wordt gezamenlijk georganiseerd door de Milieu- en Heemkundevereniging Swalmen en de Heemkundevereniging Maas- en Swalmdal. Aanvullende informatie is verkrijgbaar via secretaris@mhvs.nl of via Gerard Jonkman op 0475-503535. De informatie is ook te zien op www.maas-enswalmdal.nl

Fotoverslag klik hier